Accueil » Nieuws » AdBlue vehicles » AdBlue bijvullen in enkele beelden

AdBlue® bijvullen in enkele beelden

Infographie remplir son réservoir d’AdBlue®

Er gaat een lampje branden op uw dashboard. U kan nog 2.400 km afleggen voordat u uw AdBlue moet bijvullen en uw wagen stilvalt. Het is tijd om uw AdBlue®-tank te vullen. Ja, maar hoe doe ik dat? Ontdek het antwoord in enkele afbeeldingen op www.changeforblue.com.

Weten waar u de AdBlue®-tank kunt vinden

De eerste vraag die u zich moet stellen voordat u de AdBlue®-tank bijvult, heeft betrekking op de locatie van de tank. Deze plaats kan van invloed zijn op de manier waarop de tank moet worden gevuld. Afhankelijk van het model van uw wagen, bevindt de AdBlue®-tank zich:

  • Naast de brandstofklep
  • In de kofferbak
  • Onder de motorkap

Jerrycan met AdBlue®: de eerste oplossing om de AdBlue®-tank te vullen

Om de AdBlue® bij te vullen, ongeacht de locatie van de tank, kan u steeds gebruik maken van een jerrycan met AdBlue® die wordt verkocht in de TotalEnergies-benzinestations. Om u te helpen bij het vullen van de AdBlue®-tank zijn de jerrycans (5l of 10l) van TotalEnergies uitgerust met een tuit.

AdBlue®-pomp: de andere manier om uw tank te vullen

Een tweede oplossing om uw AdBlue®-tank te vullen: afspraak in een TotalEnergies-benzinestation met een AdBlue®-pomp. Parkeer uw voertuig langs de pomp en gebruik het pistool om de AdBlue®-tank te vullen.

 

» Vind alle TotalEnergies-benzinestations waar AdBlue® verkrijgbaar is op onze station finder.

 

Het gebruik van de pomp is voornamelijk aanbevolen voor wagens waarvan de AdBlue®-tank zich langs de brandstofklep bevindt.

 

Goed om te weten : Let op dat u de AdBlue® niet in de diesel- of benzinetank laat lopen en omgekeerd.